Hulluna- blogi on yksi Suomen ainoista lähes kokonaan huonekasveihin keskittyneistä blogeista. Blogi on perustettu keväällä 2020 ja on saavuttanut reilussa vuodessa suuren suosion. Blogin kirjoittaja on 44- vuotias Hanna Järvenpää Tampereelta. Blogin artikkelit ovat esimerkiksi kasvi- tai tavaraesittelyjä sekä tietopuolisia stooreja tuholaisista, lannoitteista, kukkakaupoista ja kasvien hoidosta. Kesällä blogi kurkkii myös silloin tällöin puutarhan puolelle.

Tammikuussa 2021 näyttökertoja oli 17 609, helmikuussa 24 067, maaliskuussa 34 154 ja huhtikuussa 34 216 ja toukokuussa ylittyi 35 000 katsomiskertaa. Kesäkuussa 2021 upeat hellepäivät, koronarajoitusten purkaminen ja juhannus laskivat hieman kävijämääriä ja stoorien katsomiskertoja oli hieman alle 28 000.

Blogit.fi sivustolla Hulluna-blogi on rankattu 14. luetuimmaksi puutarhablogiksi ja kaikista blogeista Hulluna on sijalla 98. Eniten lukijoissa on 25-34-vuotiaita ja yli 80% lukijoista on naisia.

Blogilla on myös facebook-sivut ja Instagram-tili ja ne saavat koko ajan uusia seuraajia.

Facebook-Hulluna: +260 tykkääjää

Instagram hullunakasveihin: +760 seuraajaa

Instagramissa seuraajista yli 80% on naisia. Lähes kaikki Instagram-seuraajat asuvat Suomessa. Seuraajia on eniten Tampereelta. Tili on suomenkielinen, joten sillä on vain muutama ulkomaalainen seuraaja. Yli 75% seuraajista on 25-44-vuotiaita.

Hulluna-blogi on tehnyt kaupallista yhteistyötä esimerkiksi Blokgarden Oy:n ja Vplux Oy:n kanssa. Kyseisille yrityksille olen tehnyt tuotetestausta ja esitellyt heidän tuotteitaan blogissa, Facebookissa ja Instagramissa. Molemmat yritykset jakavat arvoni, joten niitä on ilo edustaa ylpeydellä nyt ja jatkossa. Jokainen kaupallinen yhteistyö ja sen sisältö sovitaan tapauskohtaisesti tilanteeseen parhaiten sopivalla tavalla.

Yhteystiedot: hanna@hulluna.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: