Hulluna- blogi on yksi Suomen ainoista lähes kokonaan huonekasveihin keskittyneistä blogeista. Blogi on perustettu keväällä 2020 ja on saavuttanut puolessatoista vuodessa suuren suosion. Blogin kirjoittaja on 44- vuotias Hanna Järvenpää Tampereelta. Blogin artikkelit ovat esimerkiksi kasvi- tai tavaraesittelyjä sekä tietopuolisia stooreja tuholaisista, lannoitteista, kukkakaupoista ja kasvien hoidosta. Kesällä blogi kurkkii myös silloin tällöin puutarhan puolelle.

Kesäkuussa 2020 kirjoitin blogiin ensimmäiset artikkelit. Suosio oli heti suurta ja blogi keräsi vuonna 2020 keskimäärin 310 artikkelien lukukertaa vuorokaudessa. Keväällä 2021 lukukertojen määrät alkoivat nousta ja kaikkien aikojen vilkkaimpana päivänä sunnuntaina 25.4.2021 artikkeleilla oli 1550 lukukertaa vuorokaudessa. Toukokuu 2021 on ollut blogin vilkkain kuukausi ja lukukertoja oli kuukauden aikana 35 616. Keskimäärin lukukertoja oli vuonna 2021 vuorokaudessa 941.

Blogit.fi sivustolla Hulluna on rankattu 9. luetuimmaksi puutarhablogiksi ja kaikista blogeista Hulluna on sijalla 106. Eniten lukijoissa on 25-34-vuotiaita ja yli 80% lukijoista on naisia.

Blogilla on myös facebook-sivut ja Instagram-tili ja ne saavat koko ajan uusia seuraajia.

Facebook-Hulluna: +300 seuraajaa

Instagram hulluna_blogi: +1080 seuraajaa

Instagramissa seuraajista yli 80% on naisia. Lähes kaikki Instagram-seuraajat asuvat Suomessa. Seuraajia on eniten Tampereelta. Tili on suomenkielinen. Yli 75% seuraajista on 25-44-vuotiaita.

Hulluna-blogi on tehnyt kaupallista yhteistyötä esimerkiksi Blokgarden Oy:n ja Vplux Oy:n kanssa. Kyseisille yrityksille olen tehnyt tuotetestausta ja esitellyt heidän tuotteitaan blogissa, Facebookissa ja Instagramissa. Molemmat yritykset jakavat arvoni, joten niitä on ilo edustaa ylpeydellä nyt ja jatkossa. Jokainen kaupallinen yhteistyö ja sen sisältö sovitaan tapauskohtaisesti tilanteeseen parhaiten sopivalla tavalla.

Yhteystiedot: hanna@hulluna.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: