Sain tämän pienokaisen ystävältä ja se oli istutettu palmumixiin, jossa on seramista, lecasoramursketta ja pieniyksikköistä kaarnaa. Itse pidän enemmän kookospohjaisista kasvupohjista, joten vaihdoin sille kasvupohjan, johon tuli hieman alta puolet kookosta ja hieman yli puolet perliittiä, kaarnaa ja kevytsoraa. Laitoin kasvin myös hieman suurempaan ruukkuun, jotta kasvia ei tarvitse olla kokoajan kastelemassa.
Kultaköynnös Shangri La eroaa normikultaköynnöksesta lehtien mallin perusteella. Shangri Lan kiiltävät ja tummanvihreät lehdet ovat hauskasti rypyssä ja rullalla.
Shangri La selviää heikoissakin valo-olosuhteissa, mutta liian pimeässä se lopettaa kasvunsa tai lehdet jäävät pieniksi. Luonnossa lehdet voivat kasvaa isoiksikin, mutta ruukussa kasvaessa ne jäävät yleensä korkeintaan kämmenen kokoisiksi. Kasvi on köynnös, joten sille kannattaa laittaa jokin kasvutuki. Amppeliinkin tai kukkajalan päälle kasvin voi myös laittaa, mutta ylöspäin kiipeävän kasvin lehdet kasvavat yleensä suuremmiksi kuin riippuvana kasvavan kasvin.
Shangri La kultaköynnöstä lisätään pistokkaista. Oikea ajankohta pistokkaan ottamiseen on kevät. Lisävalon alla lämpimässä pistokkaiden juurrutus onnistuu toki talvellakin. Pistokkaita ottamalla kasvin saa pidettyä pienempänä ja kasvi voi myös haaroittua, kun sitä leikataan.
Kasvualustan pinta kannattaa päästää kuivahtamaan kasteluiden välissä. Kesällä kastellaan enemmän kuin talvella, ellei kasvi ole tehokkaiden valojen alla. Lannoittaa voi helmikuulta lokakuulle joka toisella kastelulla. Mikäli kasvi on tehokkaan lampun alla ja kasvaa, voi lannoitusta jatkaa myös talvella.
Uuteen ruukkuun kasvi laitetaan, kun vanha on täynnä juuria. Paras ajankohta muutolle on kevät tai kesä. Uudeksi ruukuksi kannattaa valita ruukku, joka on muutaman sentin edellistä isompi. Kultaköynnös Shangri La on myrkyllinen, kuten muutkin kultaköynnökset.