Tämä muulinkorva (Syngonium Starlite) tarttui käteeni Bauhausissa. Kasvilla on hauskat lehdet, jotka ovat usein toispuoleiset sekä kapeat ja jäävät pienemmiksi kuin monella muulla muulinkorvalla. Lehdissä on tummanvihreällä pohjalla valkoista/ vaaleamvihreää väriä laikkuina, ”huurteena” tai viiruina. Myös harmaanvihreä väri seikkailee lehdillä.
Pienen kokonsa vuoksi kasvi sopii hyvin esimerkiksi kasviterraarioon, mutta käy kasvatettavaksi ihan normaalissa huoneilmassakin. Tämänkin muulin voi laittaa amppeliin tai hyllyn reunalle roikkuvana, mutta se viihtyy parhaiten kasvaessaan ylöspäin jotain tukea pitkin. Omat muulini pidän yleensä matalina latvomalla niitä usein. Näin kasvi haarautuu ja tulee tuuheammaksi.
Starlite on jalostettu kasvihybridi, eikä sitä esiinny villinä luonnossa kuin korkeintaan puutarhakarkulaisena. Tullessaan kasvi oli tehnyt paljon poikasia kylkeensä. Samalla, kun vaihdoin kasville mullattoman kasvupohjan (Kookoskuitu, perliitti, ”orkideamulta” ja hydrosora), jaoin kasvin ja erottelin poikaset omiin ruukkuihinsa. Poikaset irtosivat emosta melko helposti ja juuretkin sain eroteltua toisistaan vaivattomasti. Multa irtosi juurista lähes kokonaan kasveja erotellessa, joten mullattomaan siirtyminen kävi aika helposti tämän kasvin kohdalla. Käytän mullatonta kasvupohjaa, sillä se ei multaa karkeampana ole niin altis liikakastelulle, kuin multa ja olen taipuvainen kastelemaan kasvejani liikaa. Kookosta laitoin seokseen noin puolet ja loput ”orkideamultaa”, perliittiä ja hydrosoraa. Hydrosoran tilalla olisi voinut käyttää mitä tahansa kevytsoraa. Kookoksen tilalle olisi voinut laittaa myös turpeetonta viherkasvimultaa. Turve on kovin vettäpidättävää, joten se altistaa kasvin juurimädälle, ellei osaa olla maltillinen kastelun kanssa. Turpeen nosto ei myöskään ole kovin ympäristöystävällistä, siksikin kannattaa valita turpeeton multa viherkasveille.
Kasvupohjan vaihdon jälkeen kastelin kasvupohjat kauttaaltaan vesihanan alla. Samalla kasvit puhdistuivat istuttaessa niihin tarttuneesta kookoksesta. Lopuksi lorautin kasveille mietoa lannoitevettä. Jatkossa lannoitan marraskuulle asti noin joka toisella kastelulla, mikäli kasvi jää luonnonvaloon ikkunalle. Mikäli laitan kasvin valon alle, jatkan lannoitusta myös talvella. Kastellut olen muulinkorvia, kun kasvupohja on kevyesti kuivahtanut. Ihan rutikuivaksi kasvupohjaa ei kannata päästää, sillä liian vähällä vedellä muulinkorva voi kuivattaa lehtiään.
Koska Starliten lehdissä on paljon valkoista, kasvi ei pysty yhteyttämään niin tehokkaasti kuin täysvihreät sukulaisensa. Tämä muuli tarvitseekin hieman enemmän valoa kuin muulit yleensä. Eteläikkuna on kuitenkin kesäisin ehkä kasville liian paahteinen paikka, itä- tai länsi-ikkuna sopii sille paremmin.
Muulinkorva Starliteä lisätään tilanteesta riippuen jakamalla tai pistokkaista. Muulinkorvien pistokkaat juurtuvat yleensä nopeasti.