Kultakorvat (Syngonium) ovat kotoisin Etelä- ja Keski-Amerikasta. Ne ovat nopea- ja tiiviskasvuisia, köynnöstäviä vehkakasveja. Kasvi kannattaa joko tukea esimerkiksi säleiköllä kasvamaan ylöspäin, tai laittaa se kasvamaan amppeliin. Amppelia ei kuitenkaan kannata laittaa eteläikkunalle, sillä kasvi ei kestä paahdetta. Itä- tai länsi-ikkuna on muulinkorvalle parempi vaihtoehto. Valoa se kuitenkin tarvitsee paljon, sillä sen lehdissä on lajikkeesta riippuen vain vähän yhteyttävää lehtivihreää. Talvella se hyötyy kasvivalosta.
Kasvi pitää kosteasta ilmasta, joten sitä kannattaa sumutella usein. Talvella se kannattaa sijoittaa kauas kuivattavista pattereista. Ilmankostutin talvella auttaa kuivimman kauden ylitse. Jos ei omista ilmankostutinta, voi kasvin viereen laittaa vesiastian, joka nostaa ilmankosteutta paikallisesti. Myös suihkuja kannattaa harrastaa, kunhan kasvupohja on vettä läpäisevää. Liika kuivuus tai märkyys saa kasvin kellastuttamaan lehtiään. Kasvupohjaan kannattaakin laittaa mullan sekaan puolet lecasoraa tai perliittiä. Omani ovat kookos-hydrosora- seoksessa. Seoksen alle laitoin kerroksen pelkkää hydrosoraa. Kasvupohja ei saisi koskaan päästä täysin kuivaksi. Talvella kastelua vähennetään, ellei kasvi ole valon alla.
Kultakorva pitää hieman happamasta kasvupohjasta. Siihen voi esimerkiksi lisätä kaarnaa tai orkideamultaa happamuutta lisäämään. Mikäli et laita kaarnaa kasvupohjaan, kannattaa kasvia lannoittaa silloin tällöin havu-rodolannoitteella tai laimennetulla kahvilla. Kesällä mietoa lannoitetta voi antaa joka kastelulla, talvella harvemmin. Omilleni annan Puutarhan Kesää jokaisella kastelulla ja kuukauden / parin kuukauden välein lorauksen kahvia.
Mikäli kultakorva on kasvanut liian isoksi tai resuisen näköiseksi, sitä voi surutta lyhentää varsinkin keväällä tai kesällä. Leikatut varret voi pätkiä kolmilehtisiksi pätkiksi. Pätkien alin lehti poistetaan ja pistokas istutetaan suoraan kasvupohjaan. Kasvia voi lisätä myös leikkaamalla terävällä veitsellä pienet sivuversot irti emokasvista ja istuttamalla poikaset kasvupohjaan. Varsinkin nuorelle kasville tehdään ruukunvaihto isompaan joka kevät. Liian tiivis ruukku altistaa kasvin juurimädälle.