Huonekasvit Kukkakaupat

Pop Up huonekasvikaupan valmistelu etenee

Pop up huonekasvikaupan valmistelu on sujunut hyvin ja kauppa aukeaa Tampereen Puutarhakadulle suunnitellusti huhtikuussa. Avaan kaupan säiden mukaan jossain kohdin huhtikuuta sään lämmetessä. Kauppa on auki niin kauan kuin kasveja riittää. Auki kauppaa tullee olemaan tiistaista lauantaihin kello 12-17

Olen leikellyt, juurruttanut ja istuttanut jo valtavan määrän pistokkaita kauppaa varten ja homma jatkuu edelleen. Ruukkuihin on eksynyt tavallisia kasveja kuten rönsyliljaa, juorua, värinokkosta mutta myös harvinaisempia muulinkorvia ja köynnösvehkoja. Myös kultaköynnöksiä löytyy monenlaisia ja valikoimaan tulee muutamaa erilaista Monsteraa. Monia kasveja on yksittäiskappaleita ja lajikirjo on laaja. Kotonani on 250 eri lajia ja lajiketta, joten eri kasvien pistokkaita on paljon.

Kasveja alkaa jo olla joka paikassa, muun muassa vierashuone on täynnä kasveja. Kasvit ovat vielä pieniä, mutta kasvavat kevään mittaan, joten asuntoni tulee olemaan aika piukassa kasveja ennen avajaisia. Sehän ei itseäni haittaa, mutta perhe alkaa jo säälittää. 😀

Olen juuri aloittelemassa uraani kevytyrittäjänä. Arvoin hetken kevytyrittäjyyden ja toiminimen välillä ja valitsin kevytyrittäjyyden sen helppouden takia.

Kauppaan on hankittuna jo hyllyt ja tiski kassakonetta ja pakkaamista varten ja maksupääte on hoidossa. Vielä hankintalistalla ovat pakkausmateriaalit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: