Hulluna- blogi on yksi Suomen ainoista lähes kokonaan huonekasveihin keskittyneistä blogeista. Blogi on perustettu keväällä 2020 ja on saavuttanut reilussa kahdessa vuodessa suuren suosion. Blogin kirjoittaja on 45- vuotias Hanna Järvenpää Tampereelta. Blogin artikkelit ovat esimerkiksi kasvi- tai tavaraesittelyjä sekä tietopuolisia stooreja tuholaisista, lannoitteista, kukkakaupoista ja kasvien hoidosta. Kesällä blogi kurkkii myös silloin tällöin puutarhan puolelle.

Kesäkuussa 2020 kirjoitin blogiin ensimmäiset artikkelit. Suosio oli heti melko suurta ja blogi keräsi vuonna 2020 keskimäärin 310 artikkelien lukukertaa vuorokaudessa. Keväällä 2021 lukukertojen määrät alkoivat nousta. Keskimäärin lukukertoja oli vuonna 2021 vuorokaudessa 938.

Vuosi 2022 lähti liikkeelle suurilla lukijamäärillä. 13.3.2022 on tehty lukuennätys ja stooreilla oli yhteensä 2409 lukukertaa vuorokaudessa. Huhtikuu 2022 on ollut blogin vilkkain kuukausi ja lukukertoja oli kuukaudessa yhteensä 48 411. Tänä vuonna lukukertojen määrä vuorokaudessa on ollut keskimäärin noin 1400.

Blogit.fi sivustolla Hulluna on rankattu 13. luetuimmaksi puutarhablogiksi ja kaikista blogeista Hulluna on sijalla 102. Eniten lukijoissa on 25-34-vuotiaita ja yli 80% lukijoista on naisia.

Blogilla on myös Facebook-sivut ja Instagram-tili ja ne saavat koko ajan uusia seuraajia.

Facebook-Hulluna: +350 seuraajaa

Instagram hulluna_blogi: +1370 seuraajaa

Instagramissa seuraajista yli 85% on naisia. Lähes kaikki Instagram-seuraajat asuvat Suomessa. Seuraajia on eniten Tampereelta ja Helsingistä. Tili on suomenkielinen. Yli 75% seuraajista on 25-44-vuotiaita.

Hulluna-blogi on tehnyt kaupallista yhteistyötä esimerkiksi Blokgarden Oy:n ja Vplux Oy:n kanssa. Kyseisille yrityksille olen tehnyt tuotetestausta ja esitellyt heidän tuotteitaan blogissa, Facebookissa ja Instagramissa. Molemmat yritykset jakavat arvoni, joten niitä on ilo edustaa ylpeydellä nyt ja jatkossa. Jokainen kaupallinen yhteistyö ja sen sisältö sovitaan tapauskohtaisesti tilanteeseen parhaiten sopivalla tavalla.

Yhteystiedot: hanna@hulluna.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: