Hulluna- blogi on yksi Suomen ainoista lähes kokonaan huonekasveihin keskittyneistä blogeista. Blogi on perustettu keväällä 2020 ja on saavuttanut kahdessa ja puolessa vuodessa suuren suosion. Blogin kirjoittaja olen minä, 45- vuotias Hanna Järvenpää Tampereelta. Blogin artikkelit ovat esimerkiksi kasvi- tai tavaraesittelyjä sekä tietopuoleisia stooreja tuholaisista, lannoitteista, kukkakaupoista ja kasvien hoidosta. Kesällä blogi kurkkii myös silloin tällöin puutarhan puolelle.

Vuonna 2022 blogin juttujen lukukertojen määrä vuorokaudessa oli keskimäärin 1281.

Blogit.fi -sivustolla Hulluna- blogi on rankattu 13. luetuimmaksi puutarhablogiksi ja kaikista blogeista Hulluna on sijalla 145.

Eniten lukijoissa on 25-34-vuotiaita ja yli 80% lukijoista on naisia.

Blogilla on myös Facebook-sivut, Instagram- ja Tiktok-tilit.

Facebook-Hulluna: +390 seuraajaa

Instagram hulluna_blogi: +1440 seuraajaa

Tiktok Hullunablogi +130 seuraajaa

Instagramissa seuraajista yli 85% on naisia. Lähes kaikki Instagram-seuraajat asuvat Suomessa. Seuraajia on eniten Tampereelta ja Helsingistä. Tili on suomenkielinen. Yli 75% seuraajista on 25-44-vuotiaita.

Hulluna-blogi on tehnyt kaupallista yhteistyötä esimerkiksi Tmi Kasvikuplan, Blokgarden Oy:n ja Vplux Oy:n kanssa. Kyseisille yrityksille olen tehnyt tuotetestausta ja esitellyt heidän tuotteitaan blogissa, Facebookissa ja Instagramissa. Yritykset jakavat arvoni, joten niitä on ilo edustaa ylpeydellä nyt ja jatkossa. Jokainen kaupallinen yhteistyö ja sen sisältö sovitaan tapauskohtaisesti tilanteeseen parhaiten sopivalla tavalla.

Yhteystiedot: hanna@hulluna.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: