Hulluna- blogi on yksi Suomen luetuimmista huonekasveihin keskittyneistä blogeista. Blogi on perustettu keväällä 2020 ja on saavuttanut reilussa kolmessa vuodessa suuren suosion. Blogin kirjoittaja olen minä, 46- vuotias Hanna Järvenpää Tampereelta. Blogin kirjoitukset ovat esimerkiksi kasvi- tai tavaraesittelyjä sekä tietopuoleisia artikkeleita huonekasveista, tuholaisista, lannoitteista, kukkakaupoista ja kasvien hoidosta. Kesällä blogi kurkkii myös silloin tällöin puutarhan puolelle.

Vuonna 2022 blogin juttujen lukukertojen määrä vuorokaudessa oli keskimäärin 1281 ja tänä vuonna 1450. Maaliskuussa 2023 tuli blogissa täyteen miljoona lukukertaa. Eniten lukijoissa on 25-34-vuotiaita ja yli 80% lukijoista on naisia.

Blogit.fi -sivustolla Hulluna- blogi on rankattu 18. luetuimmaksi puutarhablogiksi ja kaikista blogeista Hulluna on sijalla 208.

Blogilla on myös Facebook-sivut, Instagram- ja Tiktok-tilit.

Facebook-Hulluna: +460 seuraajaa

Instagram hulluna_blogi: +1750 seuraajaa

Tiktok Hullunablogi +180 seuraajaa

Instagramissa seuraajista yli 85% on naisia. Lähes kaikki Instagram-seuraajat asuvat Suomessa. Seuraajia on eniten Tampereelta ja Helsingistä. Tili on suomenkielinen. Yli 75% seuraajista on 25-44-vuotiaita.

Hulluna-blogi on tehnyt kaupallista yhteistyötä esimerkiksi Tmi Kasvikuplan, Blokgarden Oy:n ja Vplux Oy:n kanssa. Kyseisille yrityksille olen tehnyt tuotetestausta ja esitellyt heidän tuotteitaan blogissa, Facebookissa ja Instagramissa. Yritykset jakavat arvoni, joten niitä on ilo edustaa ylpeydellä nyt ja jatkossa. Jokainen kaupallinen yhteistyö ja sen sisältö sovitaan tapauskohtaisesti tilanteeseen parhaiten sopivalla tavalla.

Yhteystiedot: hanna@hulluna.fi