Huonekasvit Kukkakaupat Puutarha

Lempikauppani Honkasen puutarha Tampereella.

Tampereen Turtolassa on Honkasen puutarhan kausi- ja viherkasvimyymälä. Kesällä heillä on suuri valikoima hyötykasveja, havuja, perennoja ja kesäkukkia. Niistä iso osa on omaa tuotantoa. Honkasen puutarhoilla on oikeus käyttää kotimaisissa tuotteissa Sirkkalehtimerkkiä. Heillä on myymälät myös Tampereen Lielahdessa ja Kangasalla.

Tässä lempikaupassani olen vieraillut heillä lähinnä viherkasvipuolella. Ostamani kasvit ovat aina olleet ötökkävapaita. Lähes aina käydessäni siellä, sisäänostaja on onnistunut hankkimaan jotain, mikä minulta vielä puuttuu. Olen ostanut heiltä muun muassa nukkuleena Triostarin, palmuvehka Ravenin, pitsilehtiä, jättialocasian, muorinkukkia, siroliuska-aralian, herttaköynnösvehkan ja monta muuta ihanuutta.

Viimeksi siellä käydessäni käteen jäi punainen pitsilehti, jollainen minulta vielä puuttui. Pitsilehtiä olikin tarjolla monenlaisia. Myös edullisia alle neljän euron pikkukaktuksia oli iso läjä. Itse en ole hidaskasvuisten kaktuksien ystävä, mutta sellaisten keräilijöille paikka on ehkä tutustumisen arvoinen.

Kaupassa on myös paljon kaikkea muuta tarpeellista kuin kukkia. Kukkatukia, kasvupohjia ja multia sekä lannoitteita löytyi moneen tarpeeseen.

Tarjolla on myös vihannesten ja kukkien siemeniä, pieniä ja isoja istutusruukkuja, muovisia ja maatuvia, minikasvihuoneita sekä puutarhavälineitä, kuten hanskoja, kuokkia ja muuta istutusvälineistöä.

Kauppa sijaitsee Tampereella, samassa rakennuksessa Turtolan citymarketin kanssa.

Valikoimissa on paljon erilaisia suojaruukkuja, joista vahvasti edustettuina ovat erilaiset korit ja värikkäät vaihtoehdot. Myös amppeleita on tarjolla, joko tyhjinä tai erilaisilla kasveilla täytettynä. Ulkoruukkuja löytyy myös.

Leikkokukkia on myös muutama kylmäkaapillinen, mikäli etsii kukkaa juhlasankarille. Valmiita kimppuja voi tilata erilaisiin tilaisuuksiin kuten hautajaiset ja häät.

Hintataso viherkasvimyymälässä on keskiluokkaa ja hieman sen päälle. Kanta-asiakkaana saa kuitenkin 5%:n alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Kuukausittain on tarjolla erikois-alella Multapeukku-tuotteita kanta-asiakkaille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *