Huonekasvit Kukkakaupat Puutarha

Metso Goes Green- kasvienvaihtotori

Tampereen pääkirjasto Metso järjestää lauantaina 20.5.2023 kello 10-16 kasvienvaihtotorin. Vaihtotori on osa Metso Goes Green- tapahtumaa 9.6.2023. Silloin kirjastossa on ekoaskartelua kierrätysmateriaaleista, linnunpönttötyöpaja ja luentoja esimerkiksi villiyrteistä.

Metso Goes Green- tapahtuma taas liittyy Tampereen vihreään viikkoon, jolloin Tampereella järjestetään esimerkiksi tavaranvaihtotori, ympäristöluentoja ja kiertokävelyjä. Tapahtumaa järjestämässä on muun muassa Tampereen kaupunki, Pirkanmaan jätehuolto ja Ekokumppanit.

20.5.2023 oleva kasvien vaihtotori toimii periaatteella ”tuo tullessasi, vie mennessäsi.” Vaihdettavaksi voi tuoda sekä yksivuotisia ulkotaimia, perennoja että huonekasveja. Kasvit voivat olla istutettuja, mukuloita tai pistokkaita.

Vaihdettavat kasvit kannattaa ennen tuontia kastella kevyesti. Kasviin toivotaan laitettavan jonkinlainen nimilappu. Kannattaa myös ennen tuontia tarkastaa, että kasvi/ pistokas on hyvinvoiva, eikä siinä olisi tuholaisia. Kirjasto on järjestänyt kasveille pakkausmateriaaleja, mutta ehkä kannattaa ottaa jokin kassi mukaan.

Tapahtumasta on todella huonosti infoa netissä. Itse en ole löytänyt muuta tietoa, kuin alla olevan julisteen.

(2) Kommentit

  1. Anniina Ala-Kitula says:

    Tässä linkki tapahtumaan Tampereen tapahtumasivulla: https://tapahtumat.tampere.fi/event/tampere:bPVTaqwG3h

    1. Hanna says:

      Hienoa, että löysit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: