Kukkakaupat

Kotimaisia nettikukkakauppoja

Suomestakin löytyy jo muutamia kivoja nettikukkakauppoja. Aika useasta olen tilannut joskus jotain, eikä ole yhdestäkään mitään pahaa sanottavaa. Kotimaassa kasvit kulkevat yleensä parissa päivässä perille. Aika moni yritys postittaa kasvit alkuviikosta, jotta ne eivät jää viikonlopuksi Postiin seikkailemaan. Netissä on paljon kukkapauppoja, jotka myyvät leikkokukkia ja kimppuja, mutta nyt olen tässä kirjoituksessa keskittynyt vain viherkasveja toimittaviin nettikauppoihin ja pariin puutarhakasveja myyvään nettikauppaan.

https://www.exoticgarden.fi/epages/exotic.sf/fi_FI/?ObjectPath=Categories

Exotic Gardenilla on jättimäinen valikoima pihan koristekasvien ja hyötykasvien siemeniä, juurakkoja, sipuleita sekä taimia. Heiltä löytyy myös valikoima huonekasvien siemeniä, esimekiksi värinokkosia, kukkivia kasveja ja kaktuksia. Olen tilannut täältä useamman kerran siemeniä ja ne ovat itäneet kiitettävästi.

https://www.viherpeukalot.fi

Viherpeukaloiden valikoimissa on sipuleita, perennoja ja hyötykasveja puutarhaan, kasvivaloja, erikokoisia kasvihuoneita, Kekkilän ja Biolanin kasvupohjia sekä ravinteita, Fiskarsin puutarhatyökaluja ja ruukkuja.

https://www.royalplant.fi

Royal Plant myy pistokkaita ja kokonaisia kasveja. Pääpaino on vehkoissa, orkideoissa ja lehtikaktuksissa. Pääasiallisesti kasvit ovat hieman harvinaisempia lajikkeita. Olen itse tilannut täältä lähinnä muulinkorvia. Kasvit ovat olleet aina hyväkuntoisia ja kauniisti sekä hyvin pakattuja.

https://pukinmaenpuutarha.fi

Pukinmäen Puutarhan nettikaupassa on todella laaja valikoima viherkasveja, kausiruukkukukkia, leikkokukkia ja valmiita kukkakimppuja. Pukinmäen Puutarha sijaitsee Helsingissä ja se on auki joka päivä. Viherkasvien lisäksi nettikaupassa tarjolla on ilmakasveja , kaktuksia ja mehikasveja. Myös harvinaisempiakin kasveja löytyy kiitettävästi. Valikoimissa on myös kasvupohjia, ruukkuja ja lannoitteita.

https://www.viherkasvit.net

Viherkasvit.net on mielestäni melko edullinen nettikauppa. He myyvät paljon Luoman Puutahan kasvattamia huonekasveja, jotka ovat siis kotimaista tuotantoa. Toki valikoimissa on tuontikasvejakin. Viherkasvien lisäksi tarjolla on kaktuksia ja mehikasveja sekä ruukkuja, lannoitteita, tuholaisten torjunta-aineita sekä kasvupohjia. Talvella pakettiin saa ilmaisen lämpöpakkauksen. Olen tilannut täältä useamman kerran kasveja ja kaikki on sujunut aina ongelmitta.

https://www.rooted.fi

Rooted toimii Lahdesta käsin ja tarjolla on vähän harvinaisempia kasveja sekä ruukkuja. Toivomuslistalle voi jättää toiveita hankittavista kasveista. Kasvit postitetaan maanantaisin ja tiistaisin. Hinnat ovat mielestäni hieman kalliita, mutta heillä on paljon kasveja, joita ei muualta Suomesta nettikaupoista löydä.

https://urbanroots.fi

Urbanroots tarjoaa valikoidun, pienehkön valikoiman trendikkäitä perushuonekasveja ja lisäksi heiltä löytyy Seramista. He postittavat kasvit alkuviikosta.

https://viherkasvitori.mycashflow.fi

Laaja valikoima kaikenlaisia kasveja, myös harvinaisuuksia. Melko edulliset hinnat. Mullatonta kookospohjaista kasvupohjaa myös myynnissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *