Huonekasvit

Kukkatelineitä vanhoista kirjoista.

Jääkö osa kasveistasi muiden kasvien taakse ja haluaisitko saada ne paremmin esille. Kukkatelineitä- ja jalkoja löytyy toki kaupoista monenlaisia ja monenkorkuisia, mutta jos ei halua ostaa lisää tavaraa, voi kukkajalkoina hyödyntää kodin irtaimistoa, kuten vanhoja kirjoja.

Luettuja tai lukemattomia kirjoja löytyy varmaankin jokaisen kodista. Niistä saa rakenneltua helposti matalia ja korkeita kukkajalkoja tarpeen mukaan. Itse en kiinnittänyt juurikaan huomiota kirjojen yhteensopivuuteen tai väreihin, vaan laitoin erilaisia kirjoja päällekkäin.

Omat kirjani ovat olleet pinoissa kirjahyllyssä, joka palvelee kirjahyllynä, baarikaappina ja lautapelihyllynä. Hyllyillä on myös juomalaseja, viinipulloteline ja muuta tavaraa. Niinpä hyllykkö on täynnä ja sotkuisen näköinen. Poistamalla puolet kirjoista, sain samalla siivottua sekaisin olevan kirjahyllyn. Hyllykköön tuli niin hyvin tilaa, että siihen mahtuisi vaikka pari kasvia…. 😀

Isojen kasvien alle laitoin isoja kirjoja ja pienten kasvien alle pienempiä kirjoja, jotta lopputulos näyttäisi tasapainoiselta. Muuten en paljoakaan keskittynyt siihen, miten kirjat kasvien alla olivat, vaan ne saivat olla hieman miten sattuu.

Nyt esillä olevat kirjat saattavat innostaa vaikka selailemaan niitä pitkästä aikaa. Onkin täysin luvallista ottaa joku kirja välillä pois kukkatelineen roolistaan ja lukea se.

Nyt ikkunan kukkatason takimmaisetkin kasvit näkyvät kunnolla, eivätkä huku muiden taakse. Sommittelemalla kukkia saa myös kaikkien kasvien lehdille kunnolla tilaa kasvaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *