Huonekasvit Puutarha

100 000 näyttökertaa!

Hulluna- blogi on ollut toiminnassa hieman alle 9 kuukautta ja tänään meni sivuilla rikki 100 000 näyttökertaa. Vuosi 2021 on lähtenyt blogissa liikkeelle hurjilla kävijämäärillä. Kun vuoden 2020 näyttökerrat olivat keskimäärin 310 näyttöä vuorokaudessa, on samainen luku vuoden 2021 tilastossa 655. Yhden päivän artikkelien näyttöennätys on viime lauantailta 20.2.2021, jolloin artikkeleita luettiin yhteensä 1140 kertaa. Tammikuussa blogissa oli artikkeleilla yhteensä 17 609 näyttöä ja nyt helmikuussa tullee täyteen 20 000 näyttöä.

Suosituin artikkeli on ”Ärsyttävät harsosääsket”, joka on luettu 5236 kertaa. Hyvänä kakkosena on artikkeli ”Ripsiäiset”, joka on luettu 5129 kertaa. Top- kympissä ovat myös artikkelit ”Kotini kasvivalot”, ”Todella helpot mullattomat kasvualustat”, ”Kahvi lannoitteena”, ”Ilmankostutin kasveille?”, ”Esittelyssä draamaileva Alocasia Polly”, ”Kalju Bonsai alkoi tehdä taas lehtiä” ”Esittelyssa jättipeikonlehti” ja ”Mittaa puhelimella saako kasvisi tarpeeksi valoa”. Kasvualustojen vaihdot ovat ihmisillä näin kevään korvilla mielessä, sillä viime aikoina mullattomiin kasvupohjiin liittyvät artikkelit ovat saaneet paljon lukijoita.

Olen ollut edelleen melko ahkera kirjoittaja. Viikossa olen keskimäärin kirjoittanut 5,6 juttua. Artikkelit olen yrittänyt edelleen pitää tietopainotteisina. Muutamia asiavirheitä olivat taas tarkkasilmäiset lukijat huomanneet viimeisen kolmen kuukauden aikana kirjoitetuissa postauksissa. Virheet on nyt korjattu ja jälleen kerran ne sain muistutuksen siitä, että lähteitä pitää käyttää monipuolisesti ja kriittisesti.

Kävijöitä blogiin tulee eniten Googlen kautta. Myös Facebookista tulee paljon lukijoita. Blogit.fi sivuston kautta tulee noin 10-40 lukijaa päivässä. Hulluna_blogi -Instagram-tilin kautta Hulluna-blogiin tulee jokusia kävijöitä päivittäin. Seuraajia Instagram- tilillä on jo 415. Laskennallisesti noin 30-40% lukijoista lukee sivulla käydessään ensimmäisen luetun artikkelin lisäksi vielä toisenkin artikkelin.

Blogit.fi sivusto on rankannut tällä viikolla Hulluna- blogin 10 luetuimman puutarhablogin sekaan sijalle 9 ja kaikista heidän tuhansista listaamistaan blogeista ollaan lukijamäärien perusteella sijalla 155. Olen kiitollinen kaikista lukijoista, en olisi arvannut, että artikkelini jaksaisivat kiinnostaa näin paljon.

Jo syksyllä alkoi kaupallinen yhteistyö Vplux Oy:n kanssa, kun ryhdyin heidän viralliseksi tuotetestaajakseen. Vplux myy kasvatustarvikkeita moniin eri tarpeisiin. Nyt kevään korvilla alkoi toinen kaupallinen yhteistyö Blokgarden Oy:n kanssa. Yritys vuokraa ihmisille, yhteisöille ja yrityksille valmiiksi istutettuja hyötyviljelyslaatikoita. Laatikko toimitetaan valmiiksi istutettuna keväällä ja viedään pois syksyllä sadon korjuun jälkeen. Saan ensi kesäksi 4 erilaista viljelylaatikkoa takapihalleni ja niiden elämästä olisi tarkoitus kirjoittaa kuulumisia pitkin kesää.

Kiitos kaikille lukijoille kuluneesta yhdeksästä kuukaudesta ja toivottavasti pysytte jatkossakin mukana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *