Tämän pienen pienen muulinkorva Milk Confetin ostin jokin aika sitten toiselta kasviharrastajalta. Kasvi tuli hyvin pakattuna lämpöpakkauksen kera ja sillä oli kokoonsa nähden hyväkuntoiset ja isot juuret. Kasvi on vielä kovin pieni, mutta muulinkorvat ovat yleensä nopeita kasvajia, kunhan saavat edes hieman valoa, lämpöä ja ravinteita.
Milk Confetti muulilla on vaalean vihreät lehdet, joissa on pilkkuina tai läiskinä vaaleanpunaista. Nuoren yksilön lehdet ovat nuolenpään muotoiset ja vanhemmalla kasvilla lehdet liuskoittuvat kolmesakaraiseksi. Kasvi on köynnöstävä, joten sen voi laittaa roikkumaan amppeliin, kiipeämään ylöspäin jonkin kasvituen varassa tai kasvin voi pitää kompaktina latvomalla.
Istutin pienokaisen pohjareijälliseen muoviruukkuun ja kasvupohjaksi laitoin mullattoman seoksen, johon laitoin noin puolet kookosta ja loput periittiä, kaarnaa ja hydrosoraa. Myös viherkasvimultaa olisi voinut käyttää, mutta itse pidän mullattomista kasvupohjista. Mikään ei estä laittamasta mullankin joukkoon esimerkiksi kolmasosan perliittiä ja/tai hydrosoraa. Perliitti ja hydrosora tekevät kasvupohjasta kuohkeampaa ja nopeammin kuivuvaa, joten juurimädän vaara pienenee. Kaarna happamoittaa hieman kasvupohjaa ja lähes kaikki viherkasvit viihtyvät hieman happamassa kasvupohjassa. Kaarnana käytin Kekkilän orkideamultaa. Siinä on kaarnan seassa hieman sammalta, mutta se ei vähäisessä määrin haittaa mitään muulinkorvan kasvupohjassa, joten en nyppinyt sammalta pois.
Kasvi joutui istutuksen jälkeen muutaman viikon karanteeniin kauaksi muista kasveista ötököiden varalta. Ötököitä ei ole näkynyt, joten se pääsee kenties kohta muiden kasvien sekaan. Olen istutuksen jälkeen pitänyt kasvupohjaa koko ajan hieman kosteana, mutta jatkossa päästän kasvupohjan kevyesti kuivahtamaan kasteluiden välissä. En ole lannoittanut pikkuista vielä kasvulannoitteella, mutta sekoitin kasvupohjan pintaan matokakkaa ja kasteluveden mukana olen antanut mietoa merilevää. Jatkossa lannoitan joka toisella kastelulla ympäri vuoden, sillä kasvi menee keinovalon alle. Nyt aluksi annan hyvin mietoa lannoitevettä. Mikäli kasvi ei talvella saa lisävaloa, lannoittaminen kannattaa jättää pois marraskuusta helmikuun loppuun. Merilevää voi antaa talvellakin.
Muulinkorvat eivät mielestäni ole kovin vaativaisia valon suhteen. Omalleni tulee 16,5w led päivänvalolamppu, jonka alla on useampi muulinkorva. Paras paikka kasville on itä- tai länsi-ikkuna, kesällä se pärjää pohjoisikkunallakin. Kesällä eteläikkuna on liian kuuma muulinkorvalle.