Huonekasvit Puutarha

Hulluna blogin luetuimmat artikkelit

Olen kirjoittanut blogia nyt reilut puolitoista vuotta. Muutamat tekstit ovat saaneet tänä aikana suuren suosion lukijoiden parissa. Ajattelinkin esitellä nyt top 10 artikkelit, joita on luettu eniten kautta blogin olemassaolon.

Luetuimpien artikkelien joukossa on monenmoista aihetta; ötököistä, kasvivaloista ja kasvupohjista lannoittamiseen. Pari kasviesittelyäkin on päässyt listalle.

Listan ehdoton ykkönen ja lukijamagneetti on ollut artikkeli ”Ärsyttävät harsosääsket”, jota on luettu joulukuun 2021 alkuun mennessä yli 18 000 kertaa! Juttu kerää edelleen päivässä 30-60 lukijaa blogin kävijämäärästä riippuen. Juttu on kirjoitettu elokuussa 2020 ja kerron siinä, kuinka harsosääskeistä pääsee eroon.

https://hulluna.fi/?s=harsosääsket

Toisena listalla on hieman yli 10 000 kertaa luettu artikkeli ”Ripsiäiset”, jossa kerron, kuinka pääsin eroon kasveissani olleista ripsiäisistä. Artikkeli on yksi ensimmäisistäni ja kirjoitin sen kesäkuussa 2020.

https://hulluna.fi/?s=ripsiäiset

Melkein 10 000 kertaa on luettu myös artikkelia ”Kahvi lannoitteena”, jonka kirjoitin myös blogin alkuaikoina. Siinä kerron kahvin hyödyistä huonekasveille ja puutarhalle. Stoori on luetuimmat- listalla kolmantena.

https://hulluna.fi/?s=kahvi+lannoitteena

”Kotini kasvivalot”– juttu keikkuu listalla neljäntenä liki 8 500:lla lukukerralla. Jutussa kerron muutamista kasvivaloratkaisuista kodissani.

https://hulluna.fi/?s=kotini+kasvivalot

Top 5:een pääsi myös artikkeli ”Todella helpot mullattomat kasvualustat”, jossa esittelen Wurth imeytysrakeen/ seramiksen ja kookos-perliitti-kasvupohjan. Tarina on luettu yli 7000 kertaa.

https://hulluna.fi/?s=todella+helpot+mullattomat+kasvualustat

Luetuin kasviesittely ”Esittelyssä jättipeikonlehti; Monstera deliciosa” on listalla sijalla 6. ja sillä on ollut yli 6 000 lukijaa yhdessä vuodessa.

https://hulluna.fi/?s=Esittelyssä+jättipeikonlehti

Myöskin vuosi sitten kirjoitin jutun ”Tuholaisten häätö viherkasveista kotikonstein”, jossa kerron, kuinka voi valmistaa kotona ötököiden torjunta-aineita, ellei halua käyttää kaupan myrkkyjä. Artikkeli on luettu lähes 5 000 kertaa.

https://hulluna.fi/?s=kotikonstein

Toiseksi luetuin kasviesittely ”Esittelyssä muorinkukat (Peperomia)” löytyy listalta sijalta 8, lähes 5 000:lla lukijalla. Juttu on kirjoitettu ensimmäisten artikkelieni joukossa.

https://hulluna.fi/?s=muorinkukat

Juttu ”Osta leppäkerttuja, Biotus Oy myy” on luettu yli 4 700 kertaa ja on 9. luetuin artikkelini. Kerron artikkelissa biologisesta torjunnasta puutarhassa ja viherkasveista petohyönteisillä ja petopunkeilla.

https://hulluna.fi/?s=biotus+oy+myy

Viimeinen top 10:in pääsevä artikkeli on ”Pistokkaiden ottaminen”, missä kerron, kuinka pistokkaita kannattaa ottaa. Stoori on luettu yli 4 600 kertaa.

https://hulluna.fi/?s=pistokkaiden+ottaminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *