Huonekasvit

Hulluna- blogin neljännesvuosikatsaus

On kulunut kolme kuukautta siitä, kun kirjoitin ensimmäisen artikkelin blogiin kesäkuun 2020 alussa. On siis aika katsoa blogin lukuja hieman tarkemmin ja summata, mitä kolmessa kuukaudessa onkaan oikein tapahtunut.

Blogin suosio on yllättänyt minut totaalisesti ja haluankin kiittää kaikkia lukijoita. Toivottavasti kirjoituksistani on ollut hyötyä ja iloa. Jo alkuun oli selvää, että blogista tulee tietopainoitteinen ja siinä keskitytään lähinnä viherkasveihin, vaikka näin kesällä juttua on tullut puutarhastakin. Suomessa ei liiemmin ole pelkästään viherkasveihin perehtynyttä blogia, joten tällaiselle blogille on ilmeisesti lukijoita.

2.8.2020 blogin artikkeleita on luettu yhteensä 23 320 kertaa, eli lukukertoja on ollut miltei 8000 kuukaudessa. Keskimäärin päivässä on luettu artikkeleita 261 kertaa, mikä on erittäin hyvä luku näin tuoreelle blogille.

Eniten lukijoita tulee facebookin kautta. Myös googlen kautta kävijöitä tulee jo jopa sataakin lukijaa päivässä. En ole käyttänyt rahaa/ aikaa hakukone-optimointiin, joten onkin tosi hienoa, että googlestakin Hulluna-blogi löytyy noinkin helposti.

Selkeästi eniten on luettu artikkelia ”Ripsiäiset”, joka on nyt luettu 2393 kertaa. Seuraavaksi suosituin artikkeli on ”Pala taivasta. Boheemi, värikäs terassi rivitalopihassa”, joka on luettu 1148 kertaa.

Hulluna-blogi löytyy nyt myös Facebookista ja sivu on saanut jo monen monta tykkäystä. Hulluna-facebooksivulle päivittyy aina reaaliajassa uudet postaukset, joten sitä seuraamalla pysyt kärryillä blogin tapahtumista. Mikäli pidät enemmän kuvien katselusta kuin artikkelien lukemisesta, Instagramista löytyy tili nimeltä ”hulluna_blogi”. Siellä voit seurata viidakkoni kasvamista valokuvista. 2.8.2020. Tilin ollessa muutaman viikon käytössä, sillä on 166 seuraajaa.

Blogit.fi sivustolla voi myös seurata Hulluna-blogia. Blogit.fi sivu on rankannut Hulluna-blogin 14:sta luetuimmaksi puutarhablogiksi ja kaikista blogeista Hulluna on 147. suosituin blogi. Tulos on erinomainen, sillä olen myös uusien puutarhablogien neljänneksi uusin tulokas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *