Huonekasvit

Huonekasviseura ry

Vuonna 2017 perustettu Huonekasviseura ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka julkaisee neljästi vuodessa sähköistä jäsenlehteä nimeltä Peikonlehti. Yhdistyksen tavoitteena on jakaa kasvitietoutta ja koota yhteen kaikki kasviharrastajat. Seura järjestää myös tapahtumia, kuten pistokkaanvaihtopäiviä sekä kimppatilauksia ulkomaille.

Peikonlehti-lehdessä jaetaan runsaasti kasvitietoutta ja haastatellaan kasviharrastajia. Huonekasviseura ry myös palkitsee vuosittain vuoden kasviharrastajan ja juniorkasviharrastajan sekä järjestää vuosittain Valtakunnallisen Huonekasviviikon yhdessä Puutarhaliitto ry:n kanssa.

Yhdistys on lisäksi hankkinut liudan yhteistyökumppaneita, joiden tuotteista yhdistyksen jäsenet saavat alennusta. Mukana on monia kukkakauppoja ympäri Suomea. Lista yhteistyökumppaneista ja alennuksista löytyy Huonekasviseura ry:n nettisivuilta. Sivuilta löytyy myös tietoa eri kasvisuvuista ja tulevista tapahtumista ja nettikauppa, jossa myydään esimerkiksi koruja yhdistyksen logolla ja vanhoja Peikonlehti- julkaisuja.

Nettisivujen lisäksi yhdistyksen jäsenillä on Whatsapp-ryhmä kasvikeskusteluja varten. Lisäksi yhdistyksellä on Facebook-sivut ja Instagram-tili.

Vuoden jäsenyys Huonekasviseura ry:ssä maksaa 10€. Juniorijäsenyys maksaa vain 5€. Nyt vuoden vaihteessa on järkevintä liittyä mukaan, niin saa nauttia jäseneduista koko vuoden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *