Huonekasvit Kukkakaupat

Jo kaksi vuotta blogin kirjoitusta

Aloitin Hulluna-blogin pitämisen tasan kaksi vuotta sitten, kun koronarajoitukset iskivät päälle toden teolla ja aikaa oli sekä kasvien hoitoon että kirjoittamiseen. Kaksi vuotta on mennyt todella nopeasti, mielestäni kirjoitin ensimmäisen juttuni aivan hetki sitten.

Blogi on saanut koko ajan lisää lukijoita tasaiseen tahtiin ja nyt stoorien lukukertoja on keskimäärin 1500 vuorokaudessa. Viherkasveihin keskittyneita blogeja on melko vähän, joten suuri kiinnostus johtunee osittain siitä. Yritän jatkossakin pitää jutut informatiivisina, sillä tietoa jakavat stoorit saavat eniten lukijoita. Alkuun kirjoitin stoorin joka päivä, nykyisin juttuja tulee pari viikossa. Haluan välttää täytejuttuja ilman sen kummempaa ideaa.

Kaikkien aikojen luetuin juttuni on ”Ärsyttävät harsosääsket”, joka on luettu liki 26 000 kertaa. Muita suosituimpia stooreja ovat ”Kahvi lannoitteena”, ”Ripsiäiset”, ”Todella helpot mullattomat kasvualustat” ja ”Kotini kasvivalot”

Uutena aluevaltauksena oli keväällä kaksi viikkoa auki ollut Pop up- huonekasvikauppa, jossa myin omista kasveistani otettuja pistokkaita ja pistokkaista kasvattamiani kasveja. Kauppa oli sen verran menestys, että toteutan sen ensi vuonna uudestaan, mikäli vain sopiva liiketila löytyy. Sain kaupan myötä vähennettyä hieman kasvejani, joita on tällä hetkellä hieman vajaa 200. Eniten minulla on muulinkorvia ja köynnösvehkoja.

Myös Instagramissa olen ollut aktiivinen ja julkaissut vajaassa parissa vuodessa yli tuhat kuvaa. Yritän jatkossa julkaista joka päivä ainakin yhden kasvikuvan. Hulluna_blogi Instagramtilillä on miltei 1300 seuraajaa ja uusia seuraajia tulee lähes päivittäin.

Lopputalvesta 2022 lähtien Hulluna-blogi on löytynyt myös Tiktokista nimellä Hullunablogi. Uusia videoita teen silloin tällöin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *