Huonekasvit

Kasvikupla tuo iloa kasviharrastukseen

Kaupallinen yhteistyö nettikauppa Kasvikuplan kanssa

Ruukku suloisilla ankanjaloilla, valosieppareita ikkunaan, kasvinhoitotuotteita, mielikuvituksellisia kasvitukia, kasvitarroja, käteviä ruukkutelineitä, kasviaiheisia tyynyjä, koruja ja kodintarvikkeita. Tätä ja paljon muuta on Kasvikupla.

Ihanat ja pehmoiset kasvityynyt sopivat kasviharrastajan kotiin ja niitä on paljon erilaisia.

Kävin kyläilemässä Kasvikuplan perustajan, Sarin luona ja pääsin samalla hipelöimään kahvittelun lomassa nettikaupan ihania tavaroita. Kasvikupla on yhden naisen yritys, joka on perustettu keväällä 2022. Sari operoi nettikauppaa kotoaan käsin Tampereella.

Tukevia kasvitukia on valikoimassa monenlaisia eri kokoisille kasveille.

Sari on nähnyt suuren vaivan etsiessään tuotteita nettikauppaansa. Monet tuotteet tulevat suoraan tuottajilta ympäri maailmaa. Valikoimassa näkyy iloisuus ja leikkisyys, niin kuin Sarin kasvienhoidossakin. Hoitotyyli on huoleton ja tarkoituksena on saada kasveista iloa eikä stressiä.

Erityisesti Kasvikuplan kaupan tuotteista jäi mieleen koottava ja koristeltava miniatyyri- kasvimaja, jonka voi laittaa roikkumaan kasvin varren ympärille vaikkapa asumukseksi tontulle sekä ikkunaan tai pöytään ilman ruuveja kiinnitettävät ruukkutelineet. Telineet olivat tyylikkäitä ja tukevan oloisia.

Heitä hyvästit rumille sumupulloille ja sumuttele jatkossa tyylikkäästi.

Sain Sarilta kokeiluun muutamia juttuja, kuten vempaimen, joka tekee tavallisesta pohjareijällisestä saviruukusta amppelin muutamissa sekunneissa, kätevän istutusalustan ja savisen Olla kastelupallon. Näistä lisää ensi vuoden puolella, kun olen testaillut ensin tuotteita.

Alta pääset tutustumaan Kasvikuplan iloiseen tuotevalikoimaan, vielä ehtii tilaamaan vaikka joululahjoja!

https://www.kasvikupla.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *