Huonekasvit

Kasvikuplan ja Puutarhurin Majan myymälän avajaiset

Kasvikuplan Sari ja Puutarhurin Majan Minna lyöttäytyivät yhteen ja avasivat maaliskuun lopulla yhteisen varastomyymälän Tampereen Ruskoon osoitteeseen Etuhaankatu 5. Myymälän virallisia avajaisia vietetään 12.-13.4.2024 ja silloin on luvassa monenmoista kivaa.

Kasvikupla myy kaikkea hauskaa ja kivannäköistä kasveihin liittyvää tavaraa, kuten ruukkuja, ruukkukoristeita, kasvitukia ja kasvinhoito-välineitä. Puutarhurin Majan valikoimista löytyy erilaisia sisustustarvikkeita ja puutarhan hoitoon tarvittavaa tavaraa. Molemmilla yrityksillä on myös oma verkkokauppa. Kävin tutustumassa myymälään sen auettua ja tutkittavaa oli paljon. Tavarat olivat nätisti esillä hyllyissä ja tasoilla. Itse ostin kasvienpyyhintähanskat, jotka osoittautuivat käytössä todella käteviksi.

Virallisissa avajaisissa ensi viikonloppuna on tiedossa tietenkin kahvitarjoilu. Itse olen paikalla myymässä huonekasveja ja mullattomia kasvupohjia. Myyntipisteelläni neuvon myös asiakkaita kasvien hoidossa. Mukanani on kasveille pakkausmateriaalia, mutta suosittelen ottamaan mukaan kasveja varten esim. kylmälaukun, mikäli ilma on kylmä.

Lisäkseni viikonloppuna paikalla on Mimmi feltingin Mirjami, joka tekee todella hienoja huovutettuja eläinfigureja. Hänellä on myynnissä huovutustarvikkeita ja tarvittaessa saat häneltä neuvoja huovuttamisen saloihin. Mirjamin töitä voi ihailla Instagramissa mimmifelting- tilillä.

Perjantaina avajaisiin saapuvat kaupunkiviljelyn gurut Blokgardenilta. Yritys vuokraa kannettavia kasvimaita ja rakentaa yhteisöviljelmiä. Heiltä saa viljelylaatikoita, ruukkuja, taimia ja multaa kotiovelle kannettuna. Kesän mittään heiltä saa myös neuvoja kasvimaiden hoitoon. Blokgardenilta saa kaikkea, mitä urbaaniviljelyyn tarvitset.

Lauantaina on paikalla puutarhuri Emilia Millefoliasta. Emilia tarjoaa mm. kasvinhoitopalveluita sisäkasveille ja puutarhaan. Lisäksi häneltä voi ostaa uunituoreen Huonekasvibiologiaa- kirjan, joka valottaa huonekasvien elämää ja tarpeita. Emilia järjestää myös verkkokursseja kasvien hoitoon liittyen.

Avajaiset:

perjantai 12.4. klo 12-18

lauantai 13.4. klo 10-15

Lämpimästi tervetuloa!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *