Huonekasvit

Kasvinpyyhintähanskat!

Kävin tutustumassa Tampereella Ruskossa Kasvikuplan ja Puutarhurin Majan varastomyymälään, joka aukesi jokin aika sitten. Myymälästä löytyi vaikka ja mitä ihanaa sisustustavaraa, ja kasveihin liittyvää tarpeistoa. Myös puutarhaan oli tarjolla monenmoista tarviketta. Molemmilla yrityksillä on myös verkkokauppa. Myymälän virallisia avajaisia vietetään 12. ja 13.4. ja silloin on luvassa muun muassa alennuksia ja kaffeetarjoilu. Tarkempaa tietoa lähempänä avajaisia.

Myymälässä olisi voinut viettää aikaa vaikka kuinka kauan, hiplattavaa oli hyllyillä paljon. Liikkeestä löytyy myös sohvanurkkaus, mikäli shoppailu käy liiaksi voimille. 😀 Kasvikuplan iloinen ja ihana Sari esitteli tavaroita ja silmiini osuivat vihreät Botanopian hanskat, jotka on tarkoitettu pölyjen ja tahrojen pyyhintään kasvin lehdiltä. Olin jo jonkin aikaa haaveillut näistä hanskoista, mutta niiden tilaaminen on jäänyt. Niinpä nappasin hanskat heti kainalooni.

Hanskat ovat mikrokuitua ja aivan satumaisen pehmeät kädelle. Kuivana niitä voi käyttää helposti irtoavaan pölyyn ja kosteana enemmän lehdessä kiinni olevaan likaan ja tahroihin. Kun pääsin kotiin, hanskat pääsivät heti tositoimiin. Hankalasti suihkuun liikuteltava isohko kumipuu oli lehdiltään pölykerroksilla. Laitoin hanskat käsiini ja pyyhin pölyt pois. Kahdella kädellä työ kävi ripeästi ja pöly oikein liimaantui hanskaan. Vinkki: osta kahdet hanskat, niin toisilla voi pyyhkiä pölyjä huonekaluilta ja toisilla kasvien lehdiltä. Testasin nimittäin hanskat myös muuhun siivoamiseen ja niillä oli todella näppärä pyyhkiä pölyt tasoilta ja varsinkin pienistä koloista ja lamppujen päältä.

Hanskat voi tarvittaessa pestä 40°C ohjelmalla. Hanskojen hinta oli hieman alle 12€ ja ovat koko rahan väärtit. Hanskoja löytyy myös Kasvikuplan verkkokaupasta, jonne on linkki alhaalla.

Myymälän osoite: Etuhaankatu 5

Avoinna: Ti 10-16 Ke 12-18 ja To 10-16

Avajaiset: 12.4. klo 12-18 ja 13.4. klo 10-15

https://www.kasvikupla.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *