Huonekasvit

Kevään Pop up Vintage Gardenissa

Nyt olen kyllä niin innoissani!

Olin jo miettinyt, etten pitäisi tänä keväänä Pop up- kasvikauppaa, sillä sopivaa tilaa ei tuntunut löytyvän edulliseen hintaan. Kun olin jo luopunut toivosta, minuun kuitenkin otti juuri sopivasti yhteyttä Vintage Gardenin ihana Leena ja ehdotti yhteistyötä. Sovimme lyhyen tapaamisen ja niinhän siinä kävi että kevään 2023 Pop up toteutuu sittenkin. Tiesin Leenan jo entuudestaan, sillä olen blogin alkuaikoina lahjoittanut hänelle kasveja putiikin näyteikkunalle. 

Vintage Garden on ihastuttava second hand- kauppa Tammelassa Tampereella Pikilinnan talossa osoitteessa Ilmarinkatu 9. Paikka on kivenheiton päässä Tammelantorista. Huolella valikoitujen naistenvaatteiden lisäksi Leenalla on myynnissä paljon erilaisia kauniita asusteita ja nyt sitten toukokuussa myös kasveja parin viikon ajan. Putiikki on avoinna ti-pe kello 12-18 ja lauantaisin ovet ovat auki kello 12-15. 

Viime vuoden pop upista viisastuneena, nyt ajankohta on hieman myöhemmin, jotta ilma olisi lämmin. Tällöin kasveja on turvallista kuljettaa kaupasta kotiin ilman pelkoa paleltumisesta. Tarjolle tulee taas sekalaista seurakuntaa, mutta erilaisia vehkakasveja on jälleen paljon.  Teen Pop upin alkaessa tänne blogiin listauksen myyntiin tulevista kasveista, kun olen päättänyt mitkä kasvit uutta kotiaan etsivät. 

Pop up toteutetaan siis 9.-20.5.2023. Itse olen paikalla Floran ja Kukan päivänä, muina päivinä kasvien myynnin hoitaa Leena. Paikalle kannattaa tulla ainakin tuolloin lauantaina 13.5., jolloin myyntiin tulee paljon edullisia pistokkaita. Päivä on Äitienpäivän alla, joten silloin voi tulla ostamaan äidille tai isoäidille lahjaksi kauniin pistokkaan. Samalla, kun ostaa äidille kasvin, voi löytää itselleen vaikkapa jonkun ihanan laukun. Pistokkaista teen myös tänne blogiin ainakin suuntaa antavan listauksen varmaankin pari päivää ennen Floran ja Kukan päivää. Kaikista myyntiin tulevista kasveista löytyy infoa ja hoito-ohjeet täältä blogista.

Alla linkki Vintage Gardenin Instatilille:

https://www.instagram.com/vintagegardentampere/?hl=fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *