Huonekasvit Kukkakaupat

Nettikasvikaupan rakentelua

Viime päivät ovat menneet uusien asioiden äärellä. Olen perustamassa Hulluna-blogin yhteyteen pienimuotoista kasvikauppaa. Eilen perustin toiminimen ja lisäilin viimeisiä tuotteita nettikauppaan.

Lähes kaikki kaupassa myytävät kasvit ovat itseni kasvattamia omien kasvieni pistokkaista tai jakopaloista. Näin valikoima ei ole kovin laaja, mutta alati vaihtuva. Lisään kasveja sitä mukaa kauppaan, kun ne kasvavat myyntikuntoiseksi. Myös pistokkaita saattaa tulla myyntiin jossain vaiheessa.

Koska kasvatan kasvit itse, pystyn pitämään niissä melko siedettäviä hintoja. Myyntiin tulee melko sekalaista seurakuntaa, eniten myynnissä on kaupan avatessa muulinkorvia, begonioita ja köynnösvehkoja. Myös caladiumeja on muutama erilainen tarjolla.

Kaupassa löytyy jokaisesta myytävästä kasvista kuva/ kuvia ja asiakas saa juuri sen nimenomaisen kasvin, joka tuotekuvista löytyy. Tämä teettää hieman enemmän töitä minulle tuotteita lisätessä valikoimaan, mutta palvelee mielestäni paremmin asiakasta.

Myytävät kasvit ovat mullattomassa kookospohjaisessa kasvualustassa. Kasvualusta irtoaa hyvin juurakosta, joten kotona voi siirtää kasvin helposti haluamaansa kasvupohjaan. Kaikille myytäville kasveille löytyy hoito-ohjeet blogista.

Kasvikauppa aukeaa toivottavasti vielä alkusyksyn aikana, kunhan saan kaikki käytännön asiat hoidettua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *