Huonekasvit Puutarha

Puoli miljoonaa näyttökertaa

10.3.2022 tuli vastaan maaginen virstanpylväs, kun blogin stooreja on katsottu yli puoli miljoonaa kertaa! Suuri kiitos kaikille lukijoille, toivottavasti pysytte jatkossakin linjoilla. 500 000:n rajapyykki ylittyi, kun olin kirjoittanut blogia 21 kuukautta. Stooreja olen blogiin kirjoittanut tuona aikana yli 450. Tällä hetkellä tuotan parisen juttua viikossa.

Suuret lukijamäärät lämmittävät sydäntä. Alkuvuodesta juttuja on katsottu keskimäärin 1361 kertaa vuorokaudessa, mikä on mielestäni ihan älytön määrä, varsinkin kun blogia on tullut kirjoitettua alle kaksi vuotta. Helmikuussa 2022 lukijoita oli kuukaudessa yli 40 000. Luku innostaa jatkamaan, varsinkin kun maailmantilanne on viime aikoina saanut ajatukset harhailemaan Euroopan turvallisuusasioissa kasvien sijaan.

Lukijaennätysten kunniaksi Hulluna-blogi löytyy nyt myös Tiktokista nimellä @hullunablogi. Videoita on jo julkaistu jonkun verran ja jatkossa pyrin tekemään uuden videon joka viikko. Videoiden tarkoituksena on viihdyttää katsojaa ja jakaa myös kasvien hoitoon liittyvää tietoa.

Instagram-tili @hulluna_blogi on kerännyt jo yli 1100 seuraajaa. Postaan sinne lähes päivittäin kuvia kasveistani; noin puolessatoista vuodessa kuvia on kerääntynyt lähemmäs tuhat.

https://www.instagram.com/hulluna_blogi/

Myös facebookissa on edelleen sivu Hulluna, jonne päivittyvät kaikkien uusien stoorien linkit reaaliajassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *