Huonekasvit

Sumuta vaikka pää alaspäin! Sumutinpullo 360°

Sumutinpullona palvelleen entisen pesunestesumutinpullon suutin hajosi noin viikko sitten. Niinpä päätin sijoittaa ja ostin itselleni keltaisen Mesto 360°- sumutinpullon Pukinmäen puutarhalta Helsingistä. Se maksoi 9,90€. Samaista pulloa myy netissä esimerkiksi Fixusnet hintaan 6,90€. (Tuotenumero 556-31111R)

Ostamani pullo on kirkkaan keltainen, mikä helpottaa sen löytämistä, kun olen jättänyt sen jonnekin tuntemattomaan paikkaan kodissani. Pullossa on tilavuutta litran verran, joten vettä riittää yhdellä täytöllä erittäin monelle kasville.

Olin pitkään jo haaveillut tällaisesta 360° sumutinpullosta. Pullon sisälle laitettavan muoviletkun päässä on paino, joka eri asennoissa laskee letkun pään aina vedenpinnan alapuolelle. Tästä johtuen sumupulloa voi pitää missä tahansa asennossa, eikä vesiletkun pää höri ilmaa, vaikka pullo olisi kovinkin vajaa. Nyt voit siis sumutella kasvit samalla, kun harjoittelet vaikka päälläseisontaa tai voltteja. 😀

Sumutinpullo toimii todella hyvin. Pullon suutin on säädettävissä sumuttamaan isolle tai pienelle pinta-alalle. Lisäksi pullon pumppausliipaisin on kevyt kädelle ja pullo toimii kaikissa asennoissa moitteettomasti. Suihku voisi olla hieman hienojakoisempi, vaikka se melko hienojakoinen onkin.

Samankaltaisia 360° sumutinpulloja on muitakin: Epoca 360° sumutinpulloa myyvät ainakin Prismat. Viidakkotohtorilta löytyy 360° sumutinpullo pienemmällä, 250ml säiliöllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *