Huonekasvit Kukkakaupat

Valtakunnallinen huonekasviviikko alkaa

19.9.-25.9.2022 on valtakunnallinen huonekasviviikko, jota järjestää vuosittain Huonekasviseura ry ja Puutarhaliitto ry. Viikon kunniaksi Huonekasviseura järjestää ohjelmaa ympäri Suomea. Samalla juhlitaan Huonekasviseuran 5-vuotispäivää.

Viikko alkaa 19.9.2022 Vuoden Huonekasviharrastaja 2022 ja Junioriharrastaja 2022 äänestyksen voittajan julkistamisella. Viikon aikana julkaistaan myös lasten piirustuskilpailun palkitut. Kilpailun aiheena on ”Unelmieni kasvi” ja kilpailuun voi lähettää piirroksia sunnuntaihin 18.9.2022 asti. Sarjoja on kolme eri ikäisille. Kilpailu on avoin kaikille lapsille.

Huonekasviviikolla Huonekasviseuralaiset järjestävät kasvitreffejä 19.9. Jyväskylässä, 21.9. Lappeenrannassa ja Imatralla. Tilaisuuksissa voi tavata muita harrastajia ja vaihtaa pistokkaita. Tarkemmat kellonajat ja lisää infoa löytyy Huonekasviseuran nettisivujen kalenterista.

Viikon päätapahtuma on lauantaina 24.9.2022 kello 13-15 Vantaalla monitoimikeskus Lumossa järjestettävä huonekasvien huutokauppa ja kasvimyyjäiset. Paikalla on myös pistokkaiden vaihtopöytä. Paikan osoite on Urpiaisentie 14.

HUonekasviseura ry on voittoa tavoittelematon järjestö, jolla on 330 jäsentä. Yhdistys julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Peikonlehti- julkaisua, järjestää kasvitreffejä ja kimppatilauksia nettikauppoihin, välittää tietoa kasvien hoidosta sekä vaalii vanhan kannan kasveja.

Alla linkki Huonekasviseura ry:n kalenteriin:

https://www.huonekasviseura.fi/kalenteri/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *