Huonekasvit

Yhteisöviljelijäksi Tampereen Kalevaan? Infotilaisuus ja koko perheen tapahtuma!

Blokgarden Oy perustaa kesällä 2024 kaikille avoimen yhteisöpuutarhan Tampereelle Kalevan hallille osoitteeseen Sarvijaakonkatu 28. Nyt sinäkin voit varata itsellesi laatikkokasvimaan kesäksi ja kasvattaa omaa ruokaa kaupunkimiljöössä. Osallistuminen ei maksa mitään, Blokgarden Oy tarjoaa mullat ja kasvimaan. Itsellesi jää hankittavaksi siemenet ja taimet, joita voi ostaa edullisesti myös Blokgardenilta. Tilan yhteisöpuutarhalle tarjoaa Tampereen kaupunki. Tarvittaessa Blokgardenilaiset kastelevat laatikkosi esimerkiksi lomareissun aikana.

Lauantaina 17.2.2024 klo 14.30 Blokgarden Oy järjestää aiheesta infotilaisuuden Kalevan hallilla, jolloin voi myös ilmoittautua yhteisöpuutarhalaiseksi ja varata oman laatikon. Infotilaisuuden jälkeen alkaa koko perheen tapahtuma, jossa voi kylvää oman yrttiruukun, laskea mäkeä, grillata (omat makkarat mukaan) tai käydä Nerf-sotaa (omat aseet ja suojalasit mukaan). Kello 17 starttaa tunnin kestävä lasten disco. Tarjolla on kahvia, kaakaota ja karkkia ja kello kuuden jälkeen hyvää musiikkia ja yhteisöllistä hallihengailua.

Blokgarden Oy on erilaisia laatikkopuutarhoja vuokraava yritys. Heiltä voi vuokrata kannettavan kasvimaankesän ajaksi pihalle, parvekkeelle tai vaikka katolle. He tuovat keväällä laatikot, mullat ja taimet kotiovelle ja hakevat laatikot pois syksyllä sadonkorjuun jälkeen. Kasvimaita vuokraavat yksityiset henkilöt, yhteisöt, kunnat, yritykset ja taloyhtiöt.

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan aiheeseen lisää:

https://www.blokgarden.com

https://www.facebook.com/events/971674047797893?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *